Nazaj na Blog
pogrebi osmrtnice

Dostava pogrebnih aranžmajev in pogrebnih vencev

Dostava pogrebnih aranžmajev je storitev, ki omogoča ljudem, da naročijo in dostavijo cvetlične aranžmaje ali druge simbolične predmete kot izraz sožalja in spoštovanja do preminulih ter njihovih družin. Tukaj so ključni elementi in informacije o dostavi pogrebnih aranžmajev:

  • Cvetlični aranžmaji: Cvetlični aranžmaji se pogosto uporabljajo za izražanje sožalja in spoštovanja do preminulih. To lahko vključuje venčke, križe, šopke ali druge posebej oblikovane cvetlične kreacije.
  • Naročanje: Pogrebne aranžmaje lahko naročite preko naše spletne cvetličarne ali specializiranih storitev za dostavo cvetličnih aranžmajev. v naši cvetličarni Sožalnici imamo izkušnje pri izdelavi takšnih aranžmajev in vam lahko pomaga izbrati ustrezne cvetlične aranžmaje za to priložnost.
  • Personalizacija: Aranžmaji se pogosto prilagodijo glede na želje in preference družine preminulega. To lahko vključuje izbiro določenih barv, cvetov ali dodatkov, ki odražajo osebnost ali interese preminule osebe.
  • Dostava: Po naročilu bodo dostavne storitve dostavili aranžmaje na izbrano mesto v vežico. To lahko vključuje mesto pogreba, cerkev, pokopališče ali celo naslov družine preminulega.
  • Cene: Stroški dostave pogrebnih aranžmajev se razlikujejo glede na vrsto aranžmaja, velikost, zapletenost in regijo. Če je cena pogrebnega aranžmja ali venca dražja od 100€ je dostava po Ljubljani in okolici brezplačna.
  • Roki: Pomembno je načrtovati naročilo pogrebnih aranžmajev vnaprej, da zagotovite, da so na voljo za pogrebno slovesnost ali drugo spominsko slovesnost.
  • Dodatne storitve: Poleg cvetličnih aranžmajev lahko vnneši cvetličarni ponujajamo tudi dodatke, kot so sožalnice s sporočili, sveče in druge simbolične predmete, ki se lahko vključijo v dostavo.

Pri naročanju pogrebnih aranžmajev je pomembno, da preverite napis na žalnem traku, saj ko je že izdelan napis, vam v primeru vaše napake zaračunamo 10€ za novi napis. Točni podatki so potrebni in želja družine preminulega da zagotovimo, da je dostava točna in pravočasna. Cvetlični aranžmaji in simbolični predmeti pogosto igrajo pomembno vlogo v procesu žalovanja in izražanja sožalja družini preminulega.

Strankam zagotavljamo prijazno in učinkovito storitev ter se trudimo zagotoviti pozitivno izkušnjo.

 

Strankam zagotavljamo prijazno in učinkovito storitev ter se trudimo zagotoviti pozitivno izkušnjo.

Pogrebni venec z napisom na žalnem traku bo dostavljen v vežico na POKOPALIŠČE ŽALE po LJUBLJANI in ŠIRŠI OKOLICI, v dogovorjenem času na dan pogreba.

DOSTAVLJAMO:
Po LJUBLJANI, POKOPALIŠČE ŽALE in ŠIRŠI OKOLICI, Lukovica, Mengeš, Trzin, Dol pri Ljubljani, Kamnik, Komenda, Medvode, Litija, Moravče, Grosuplje, Dobrepolje, Ig, Ivančna Gorica, Škofljica, Velike Lašče, Borovnica, Brezovica, Dobrova, Polhov Gradec, Horjul, Dragomer, Logatec in Vrhnika. Za dostavo daljše relacije pa smo na voljo po telefonu, da se predhodno dogovorimo.

 

Deli to objavo

Nazaj na Blog