NAŠE STORITVE

Žalna floristika

zalni venci ikona

Žalna floristika - venci, ikebane, aranžmaji, svečni aranžmaji

Želim vam ponuditi moderen in najnovejši trend v floristiki cvetličnega sloga.

Kot floristka sem v posebnem položaju, da potolažim najbližje sorodnike v njihovi žalosti. Če svojo hvaležnost in ljubezen prevedemo v ustrezen cvetlični aranžma, jim lahko pomagam, da se od svoje ljubljene osebe nepozabno poslovijo.

Vedno sem verjela, da imajo rože moč tolažiti ljudi. Treba je najti prave rože, ki najbolje odražajo pokojnika in njegove / njene ljubljene.

sozalnica ikona

Cvetlična dekoracija
vežice

Smo butik z žalno floristiko. Lahko vam ponudimo celotno storitev – od načrtovanja, postavitve dekoracije v prostor ter uskladitev pogrebnih vencev in aranžmajev na dan slovesa.

Posloviti se od ljubljene osebe je čustven proces. V spomin nanj in ohranjanje spominov Maša Nemanič oblikuje individualno žalno dekoracijo, s osebnostnim poudarkom na oblikovanju.

Zagotavljamo vam vrhunsko storitev in kakovost, cvetlična dekorativna okrasitev pa izžareva glamur in razkošje, hkrati pa dviguje vizualno vrednost prostora. Uskladili se bomo z vašimi željami.

Prav tako se lahko cerkev individualno okrasi na vašo željo.

Rože imajo običajno pomembno vlogo pri slovesu kot tudi okvir za sliko in sveče pred vežico, vse to so pomembni elementi žalne dekoracije.

S tem vas razbremenimo in pomagamo pri slovesu.

Šopki za pogreb, žalni venci in žalna dekoracija

Pogrebni šopek je ročno vezan šopek, največkrat s klasičnim in cvetličnim videzom. Pogrebni šopki so primerni za krsto, žaro ali ob njej. Vedno obstaja pogrebni šopek, ki je primeren za vsak pogreb.

Se sprašujete zakaj bi poklicali našo cvetličarno, ko pa lahko cvetje pripravite sami. Čeprav vas ustvarjanje veseli, se morate zavedati, do bodo zadnji dnevi pred pogrebom stresni. Čakalo vas bo veliko dela, po glavi pa vam bodo rojile različne skrbi. Vsak dodatni stres ali delo, pa je vse prej kot dobrodošlo.

Pripravo pogrebnega venca, šopka ali celotne okrasitve vežice lahko zaupate nam. Pripravili vam bomo celotno nit v povezovanju celostne podobe. Vi pa se boste lahko v tem času brez skrbi posvetili ostalim pripravam.

Ker imamo veliko izkušenj, vam bomo z veseljem svetovali in pomagali. Prepustite se našim strokovnim nasvetom.

Izberite svoj žalni aranžma

“Vstopite v spletno trgovino in izberite žalni aranžma, sožalnico, žalni šopek ali katero izmed žalnih daril.”