Nazaj na Blog

Žalni aranžma

Žalovanje pomeni tudi spomin na pokojnika s sodobnim cvetličarstvom, tu smo, da vam nudimo  pomoč pri izbiri posameznega cvetličnega aranžmaja. Ponujamo vam predloge v slikah za oblikovanje po vaših željah. Čeprav povsem podpiram željo ljudi pri njihovi izbiri cvetja, bodo cvetlice naredile največji vtis, če bodo pravilno izbrane.  Kakorkoli že, v našem nenehnem iskanju nečesa novega in z uporabo različnega cvetja ali zelenja, je mogoče spremeniti videz dekoracije. Če aranžiramo samo aranžma iz vrtnic, je videti klasičen aranžma, medtem če dodamo plahtico dosežemo videz bolj podeželski slog. Žalni aranžma izdelan iz kal je  bolj dramatitčen, celotni slog pa je minimalističen.

V pogrebni aranžma želim vključiti najlepše cvetlice tistega meseca, saj vsaka roža raste v svojem letnem času. Tako želim povezati rože s preminulo osebo, katera ji je namenjena in jo na svoj način začutiti. Najbolje je, če ste iskreni z menoj in mi pri  dekoraciji poveste čim več besed o osebi, ki je več ni med nami, ker  jo bom tako najbolje začutila  in ji na ta način podarila svoje delo. Želim, da je slovo lepo in z občutki prijetno.

Vsaka roža, vsaka barva ima nek pomen, zato morajo biti vsa čustva  povezana z vidom, vonjavami in delom, ki ga ustvarjam. Z veseljem bom del vaše zgodbe.

 
 

Deli to objavo

Nazaj na Blog