Nazaj na Blog

Žarni aranžma

venec za zaro

Pri izbiri cvetlične dekoracije za žaro je pomembno, da se osredotočite na izražanje sožalja, spoštovanja in časti do preminule osebe. Cvetlična dekoracija lahko pomaga ustvariti dostojanstveno vzdušje med pogrebno slovesnostjo. Tukaj je nekaj smernic in idej za izbiro cvetlične dekoracije za žaro:

  1. Izberite primerno cvetje: Izbira cvetja je odvisna od vaših osebnih želja in tradicij. Tradicionalno cvetje za žaro vključuje, vrtnice, šlajer, orhideje in bele cvetlice, ki simbolizirajo čistost in sožalje.

  2. Venci in aranžmaji: Žara je običajno postavljena v venec. Izberite vrste cvetja in barve, ki izražajo spoštovanje in sožalje. Aranžmaji so dolgi, ozki cvetlični aranžmaji, ki se prilegajo na zgornjo stran žare ali minimalistično okrasitev žare.

  3. Bidermajerji: Manjši šopki ali bidermajerji se lahko postavijo blizu žare. Izberite cvetje, ki se sklada z glavnimi aranžmaji in ustvarja harmonično celoto.

  4. Cvetje za spominsko slovesnost: Razmislite o dodajanju cvetličnih aranžmajev, ki se lahko postavijo okoli žare ali na spominsko mizo. To lahko vključuje manjše vaze s cvetjem, svečke in druge simbolične dodatke.

  5. Barvna usklajenost: Uskladite barve cvetja z okoliščinami in temo slovesnosti. Bolj nežne in umirjene barve so običajno primerne za cvetlično dekoracijo žare.

  6. Simbolika: Uporabite cvetje, ki ima posebno simboliko ali pomen za preminulo osebo ali njeno družino.

  7. Minimalistični pristop: Če želite ohraniti preprostost, se odločite za manjšo cvetlično dekoracijo, ki kljub temu izraža globoko sožalje.

  8. Osebni dodatki: Dodajte osebne dodatki, kot so fotografije, sporočila, ki so napisana na trak in so povezani s preminulo osebo.

  9.  Postavitev: Razmislite o postavitvi cvetlične dekoracije v prostoru. Cvetje lahko postavite na spominsko mizo, ob straneh žare saj so žare različne oblike ali na druga mesta, ki imajo poseben pomen.

  10. Posvetovanje s strokovnjakom: Če niste prepričani, kako izbrati pravo žarno cvetlično dekoracijo, se posvetujte s nami s spletno cvetličarno Sožalnico smo specilizirani za pogrebno floristiko. Povedali vam bodo več o simboliki cvetja in vam pomagali izbrati primerne aranžmaje.

Ne pozabite, da je glavni cilj cvetlične dekoracije za žaro izraziti čustva sožalja, spoštovanja in ljubezni do preminule osebe ter ustvariti primerno vzdušje za pogrebno slovesnost.

Strankam zagotavljamo prijazno in učinkovito storitev ter se trudimo zagotoviti pozitivno izkušnjo.

 

Deli to objavo

Nazaj na Blog
Izdelek
je dodan v košarico.
Na blagajno