Spletna cvetličarna

"Drugačnost in eleganca v enem – je vizualno navdušiti naše stranke”
VSE IZDELKE IZDELUJEMO SAMI

Estetska dovršenost

Kot floristka sem v posebnem položaju, da potolažim najbližje sorodnike v njihovi žalosti. Če svojo hvaležnost in ljubezen prenesemo v ustrezen cvetlični aranžma, vam lahko pomagam, da se od svoje ljubljene osebe nepozabno poslovite. Vedno sem verjela, da imajo rože moč potolažiti ljudi. Predvsem pa je treba najti prave rože, ki najbolje odražajo pokojnika.

Cvetlični venci in ikebane

Nudimo celotno storitev – od načrtovanja, postavitve dekoracije v prostor ter uskladitev pogrebnih vencev in aranžmajev na dan slovesa. Zagotavljamo vam vrhunsko storitev in kakovost, pri tem pa bomo upoštevali vaše želje.

Dekoracija žalne vežice

Smo butik z žalno floristiko. Ponujamo vam celotno storitev – od načrtovanja, postavitve dekoracije v prostor ter uskladitev pogrebnih vencev in aranžmajev na dan slovesa, saj je slovo od ljubljene osebe čustven proces.

Sožalni verzi

Kaj napisati v sožalnico? Nemalokrat se zgodi, da nas novica o smrti osebe, ki smo jo poznali, pretrese. Čisto nič ni narobe, če v sožalnico napišemo običajne sožalne besede, sožalne verze ali oboje.

"Drugačnost in eleganca v enem – je vizualno navdušiti naše stranke”

Mnenja strank

Blog

Suho cvetje

Privlačnost suhega cvetja je v tem, da je na voljo skozi vse leto v neskončno veliko odtenkih. Dandanes je mogoče biti s suhim ali svilenim cvetjem veliko bolj ustvarjalen kot...

Obleka za pogreb⎮kaj obleči za pogreb

OBLEKA NAREDI ČLOVEKA Glede na to, da je v Evropi znamenje žalovanja črna barva, je izbira obleke za pogreb, vsaj kar zadeva barvo, zelo preprosta.KAJ OBLEČI ZA POGREB a) Moški  Moški oblečejo...

Žalni aranžma

Žalovanje pomeni tudi spomin na pokojnika s sodobnim cvetličarstvom, tu smo, da vam nudimo  pomoč pri izbiri posameznega cvetličnega aranžmaja. Ponujamo vam predloge v slikah za oblikovanje po vaših željah....

CVEŽE CVETJE

Nudimo vam nasvete pri naročilu in z veseljem odgovorimo na vaša vprašanja. Uporabljamo kvalitetno in sveže cvetje.

DOSTAVA

Po Sloveniji in tujini dostavljamo sožalnice in žalna darila, vence in žalne aranžmaje pa dostavljamo po Ljubljani in okolici.

KVALITETA

Ker se zavedamo vaših težkih trenutkov in skrbi, se kar najbolje potrudimo pri izbiri najboljših okrasnih materialov in svežega ali suhega cvetja.

VAREN NAKUP

Na naši spletni cvetličarni Sozalnica.si lahko nakupujete brez skrbi, vaši podatki so varovani.

Prijava na e-novice

“Vas zanimajo novice iz floristike in novosti. Prijavite se na e-novice. Obljubljam, da novice ne bodo prepogoste. ”

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right